Javisst kan man det! Bakar man knådfria bröd är det bara att ersätta vetemjöl special rakt av. Bakar man med degblandare kan man öka knådningstiderna lite. Runt 20 minuter kan vara lagom.
fredag 1 oktober 2010
Kan man använda Manitoba Cream i dina recept?
Upplagd av Martin Johansson kl. 21:24
Etiketter: degblandare, knådning, manitoba cream, vetemjöl
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Aj då. Varför läste jag inte det här inlägget för ett par timmar sedan. Bakade dagens vildjäst-levainbröd från din bok idag och testade med manitoba cream i stället, dock körde jag i maskinen "som vanligt". Ska bli intressant och se om det blir bra ändå. Alltid lär man sig något nytt :)
SvaraRaderaHåhå! Det gick bra ändå! 4 finfina levainbröd växte ståtligt i min ugn! I morgon ska de smakas till frukost o få bekänna färg.
SvaraRaderaKan man göra tvärt om? Köra med vetemjöl special istället för Manitoba Cream?
SvaraRaderaJöergen: Ja.
SvaraRadera